TIJDELIJK 20% KORTING!

LIVTLIFE GENESIS

LAAG VETPERCENTAGE

IN 12 WEKEN

Simpel stappenplan voor jouw doel.

PROGRAMMA

Het programma bevat een uitgebreide12 weken stappenplan. Voedingsschema's, cardio- en krachttrainingsschema voor spieropbouw en vetverbranding.

GEEN JOJO-EFFECT

Ontworpen om gezond af te vallen en erna voor altijd te onderhouden met een gebalanceerde levensstijl.

JUNK MEALS INBEGREPEN

Cheat meals zijn inbegrepen om het sociaal leven te behouden en mentaal een "break" te hebben!

SIMPEL EN MAKKELIJK 

- Veel keuzes per maaltijd en snacks.

- Geen vaste uren voor maaltijden.

- Niks eten dat niet lekker is.

- Geen voorbereiding nodig.

- Junk meals inbegrepen.

100% TERUGBETALING

Toch niks voor jou?

Ontvang de eerste 7 dagen een terugbetaling!

Mijn naam is Di Rocco Mirko.

Wereldwijd en 1-op-1 personal trainer met 8+ jaar ervaring.

LIVTLIFE Genesis is speciaal ontworpen voor mannen die moeilijkheden hebben om hun vetpercentage te verlagen.

Zonder een goed plan maakte ik zelf ook veel fouten in het verleden ...

Maak jij dezelfde fouten zoals ik ze maakte?

LIVTLIFE Genesis kan jouw plan zijn.

HOE WERKT HET?

 
 
WAT VOOR RESULTATEN?

GEWICHTSVERLIES

1 TOT 4 KILO PER WEEK

(+SPIERMASSA TOENAME)

BUIKOMTREK

1 TOT 4 CM PER WEEK

ONGELOOFWAARDIG?

"Bij het horen van voedingsschema's had ik altijd een naar gevoel.. Maar ik heb geen seconde moeite gehad met de voeding want het is zeker doenbaar en niet extreem."

- Dario

"De gezonde levensstijl was nieuw voor mij. De eerste week was wennen, maar alle weken erna waren alles buiten moeilijk of zwaar. Blij met de resultaten van bijna 15 kilo op 12 weken."

- Rachid

"Het leek mij moeilijker dan dat ik dacht op het begin. Maar dit is toch de beste plan dat ik ooit heb gevolgd. Ongeveer 11 kilo lichter met spierdefinitie."

- Alessio

"Ik had een lange weg te gaan maar het ging vlotter dan ik dacht. Het is vol te houden op lang termein."

- Massimo

KIES UW PROGRAMMA

TIJD VOOR VERANDERING!

 

LIVTLIFE GENESIS

STARTGEWICHT: 75-85KG

€45  €34,90

LIVTLIFE GENESIS

STARTGEWICHT: 85-95KG

€45  €34,90

LIVTLIFE GENESIS

STARTGEWICHT: 95-100+KG

€45  €34,90

REVIEWS

ALGEMENE VRAGEN

 

Welk pakket is goed voor mij?


De pakketten staan gerangschikt in "gewichtsklasse". BV: Weeg je momenteel tussen de 80-90kg? Dan hoor jij het programma tussen 80-90kg te kiezen. Andere vragen? Contacteer mij via mail.
Wat als het programma is voltooid?


Na het bereiken van je doel is het belangrijk om het te onderhouden. Het programma zal je verschillende strategieën en tips geven om de resultaten aan te houden. Je zal gezond afvallen dus er is GEEN jojo-effect!
Is er een terugbetaling?


In de eerste 7 dagen kan er een terugbetaling gedaan worden in vorm van "store-credits". De store-credits kunnen gebruikt worden voor andere producten zoals Coaching op Maat of de LIVTLIFE Valhalla-trainingsschema. Gelieve ons te contacteren voor verdere vragen over de terugbetalingen. Andere vragen? Contacteer mij via mail.
Hoe zal ik het programma ontvangen?


Na de aankoop zal het programma als PDF-bestand onmiddelijk automatisch verzonden worden naar je mail. (Gelieve spam te checken na aankoop) Andere vragen? Contacteer mij via mail.
Heb ik een sportschool-abonnement nodig?


Nee! Het programma bevat verschillende krachttraining-schema's. Ook een trainingsschema voor thuis is inbegrepen. Andere vragen? Contacteer mij via mail.
Voor wie is het programma niet?


Personen die de afgelopen 3 maanden een crash-dieët hebben gevolgd. Personen met een vegetarische levensstijl. Gelieve niet het programma te starten als u lijd aan: - Chronische ziekte - Blessure - Nekklachten, rugklachten, etc ... - Eetstoornis - Hormonale problemen - Diabetes Andere vragen? Contacteer mij via mail.
Welke resultaten kan ik verwachten?


De "LIVTLIFE GENESIS" zorgt voor optimale vetverbranding en spieropbouw. Gewicht en buikomtrek verminderd wekelijks terwijl er een krachttoename is en spiergroei word gestimuleerd. - GEMIDDELDE RESULTATEN: GEWICHT: -1 KILO / WEEK. BUIKOMTREK: -1 CENTIMETER / WEEK. (Let op: dit zijn de gemiddelde resultaten gebaseerd op 98% van mannen. Het kan ook veel meer zijn.) -
Welke voeding bevat een voedingsschema?


De voeding is het belangrijkste om vet te verbranden. Daarom werkt de LIVTLIFE Genesis met een simpele en gemakkelijk methode om te volgen. Het schema heeft opties per maaltijd/tussendoortje waaruit gekozen kan worden. Bijvoorbeeld voor avondmaal: - Rijst OF Pasta OF etc ... (4-5 keuzes) - Kip OF Biefstuk OF etc ... (4-5 keuzes) bv: rijst samen met kip combinatie. Als tussendoortje zal het altijd voeding zijn dat snel en gemakkelijk mee te nemen is. Bijvoorbeeld voor een tussendoortje: - Banaan OF Appel OF etc ... (4-5 keuzes) Als middagmaal zal altijd de mogelijkheid zijn om te kiezen tussen boterhammen of een warme maaltijd. De meeste mensen zitten op warm en boterhammen eten is voor hun het gemakkelijkste. Bijvoorbeeld voor middagmaal: - Volkoren brood - Kipfilet OF Kalkoenfilet OF etc ... *Houd er rekening mee dat alles per grammen zal staan of per eenheid* Het programma is gemaakt om zo weinig mogelijk te stressen over de voeding. De meeste mensen werken full-time en hebben niet alle tijd van de wereld om altijd warme maaltijden te maken. Vragen over de voeding? Contacteer ons.
Kan ik het programma combineren met een ander sport?


Er word een aanbeveling gegeven voor mensen die geen ander sport uitoefenen en wel een ander sport uitoefenen. Het kan perfect combineerd worden terwijl er andere sporten worden gedaan. Andere vragen? Contacteer mij via mail.

CONTACTEER MIJ

 
OVER LIVTLIFE

LIVTLIFE FITNESS™ is opgericht door Di Rocco Mirko.

Gepersonaliseerde coaching en programma's voor spieropbouw en vetverbranding.

Wereldwijd veranderen mensen hun lichaam en levensstijl met hulp van de coaching en programma's.

Wij gaan voor transformaties.

© Copyright 2019 LIVTLIFE All Rights Reserved