TIJDELIJK 20% KORTING!

LIVTLIFE AFSLANKING

AFSLANKEN IN 12 WEKEN

1/6

Maak afvallen makkelijk met een simpel plan.

PROGRAMMA

Het programma bevat een uitgebreide simpele 12 weken stappenplan. Voedingsschema's, cardio- en krachttrainingsschema voor spieropbouw en vetverbranding.

GEEN JOJO-EFFECT

Ontworpen om gezond af te vallen en erna voor altijd te onderhouden met een gebalanceerde levensstijl.

GEEN GYM NODIG

Training en cardio-video's voor thuis zodat er geen sportschool-abonnement nodig is.

SIMPEL EN MAKKELIJK 

- Veel keuzes per maaltijd en snacks.

- Geen vaste uren voor maaltijden.

- Niks eten zonder lekker te zijn.

- Geen voorbereiding nodig.

- Junk meals inbegrepen.

100% TERUGBETALING

Toch niks voor jou?

Ontvang de eerste 7 dagen een terugbetaling!

Mijn naam is Di Rocco Mirko.

Wereldwijd en 1-op-1 personal trainer met 8+ jaar ervaring.

LIVTLIFE Afslanking is speciaal ontworpen voor vrouwen die moeilijkheden hebben om af te slanken en een mooi figuur te krijgen.

Zonder een goed plan is de kans groot dat jij jaren verspild ...

LIVTLIFE Afslanking kan jouw plan zijn voor verandering.

HOE WERKT HET?

TRANSFORMATIES

1/1

LIVTLIFE AFSLANKING

TIJD VOOR VERANDERING!

LIVTLIFE AFSLANKING

€45  €34,90

REVIEWS

ALGEMENE VRAGEN

Moet ik sporten/cardio doen?


Cardio zoals de hometrainer, zwemmen, of eender welk toestel in de sportschool moet worden uitgevoerd voor de aantal minuten dat staat aangeduid in het programma. Cardio dient om de metabolisme te versnellen! Andere vragen? Contacteer mij via mail.
Wat als het programma is voltooid?


Na het bereiken van je doel is het belangrijk om het te onderhouden. Het programma zal je verschillende strategieën en tips geven om de resultaten aan te houden. Je zal gezond afvallen dus er is GEEN jojo-effect!
Is er een terugbetaling?


In de eerste 7 dagen kan er een terugbetaling gedaan worden in vorm van "store-credits". De store-credits kunnen gebruikt worden voor andere producten zoals Coaching op Maat. Gelieve ons te contacteren voor verdere vragen over de terugbetalingen. Andere vragen? Contacteer mij via mail.
Hoe zal ik het programma ontvangen?


Na de aankoop zal het programma als PDF-bestand onmiddelijk automatisch verzonden worden naar je mail. (Gelieve spam te checken na aankoop) Andere vragen? Contacteer mij via mail.
Voor wie is het programma niet?


Personen die de afgelopen 3 maanden een crash-dieët hebben gevolgd. Personen met een vegetarische levensstijl. Gelieve niet het programma te starten als u lijd aan: - Chronische ziekte - Blessure - Nekklachten, rugklachten, etc ... - Eetstoornis - Hormonale problemen - Diabetes Andere vragen? Contacteer mij via mail.
Welke resultaten kan ik verwachten?


De "LIVTLIFE GENESIS" zorgt voor optimale vetverbranding en spieropbouw. Gewicht en buikomtrek verminderd wekelijks terwijl er een krachttoename is en spiergroei word gestimuleerd. - GEMIDDELDE RESULTATEN: GEWICHT: -1 KILO / WEEK. BUIKOMTREK: -1 CENTIMETER / WEEK. (Let op: dit zijn de gemiddelde resultaten gebaseerd op 98% van mannen. Het kan ook veel meer zijn.) -
Welke voeding bevat een voedingsschema?


De voeding is het belangrijkste om vet te verbranden. Daarom werkt de LIVTLIFE Genesis met een simpele en gemakkelijk methode om te volgen. Het schema heeft opties per maaltijd/tussendoortje waaruit gekozen kan worden. Bijvoorbeeld voor avondmaal: - Rijst OF Pasta OF etc ... (4-5 keuzes) - Kip OF Biefstuk OF etc ... (4-5 keuzes) bv: rijst samen met kip combinatie. Als tussendoortje zal het altijd voeding zijn dat snel en gemakkelijk mee te nemen is. Bijvoorbeeld voor een tussendoortje: - Banaan OF Appel OF etc ... (4-5 keuzes) Als middagmaal zal altijd de mogelijkheid zijn om te kiezen tussen boterhammen of een warme maaltijd. De meeste mensen zitten op warm en boterhammen eten is voor hun het gemakkelijkste. Bijvoorbeeld voor middagmaal: - Volkoren brood - Kipfilet OF Kalkoenfilet OF etc ... *Houd er rekening mee dat alles per grammen zal staan of per eenheid* Het programma is gemaakt om zo weinig mogelijk te stressen over de voeding. De meeste mensen werken full-time en hebben niet alle tijd van de wereld om altijd warme maaltijden te maken. Vragen over de voeding? Contacteer ons.
Heb ik een sportschool-abonnement nodig?


Nee! In het programma staan video-urls naar video-playlists om krachttraining, cardio en buikspieroefeningen thuis te doen.

CONTACTEER MIJ

 
OVER LIVTLIFE

LIVTLIFE FITNESS™ is opgericht door Di Rocco Mirko.

Gepersonaliseerde coaching en programma's voor spieropbouw en vetverbranding.

Wereldwijd veranderen mensen hun lichaam en levensstijl met hulp van de coaching en programma's.

Wij gaan voor transformaties.

© Copyright 2019 LIVTLIFE All Rights Reserved